top of page

Здравейте! Нетърпеливи сте да научите повече за  

КОЛЕДНА ПРИКАЗКА 2022

 

Както повечето от вас знаят, започвам да записвам на 1ви октомври :).

ЗАПИСВАНЕТО ще е само чрез съобщение във Фейсбук, Инстаграм или през моя уебсайт/на имейл, по ред на получаване. Ще публикувам графика за сесиите в отделен пост. Записване по телефона няма да е възможно. Моля пишете ми възраст на децата и малки имена, както и предпочитано време на деня/ден, телефон за връзка. Ще се постарая да удовлетворя предпочитанията на всеки, доколкото това е възможно. Моля имайте търпение - получавам огромен брой заявки за записване в рамките на няколко часа. Аз съм една и ми е нужно време да прочета и отговоря на всеки. Молбата ми е, когато ви предложа дадени свободни часове да ми потвърждавате възможно най-бързо, за да съм наясно кои часове мога да дам на следващите семейства.

 

СЕСИИТЕ ще са между 2ри ноември и 13ти декември и след това от 4ти до 15ти януари, в определени делнични дни и събота. Часовете са ограничени. Всички сесии снимани до 13ти декември ще бъдат предадени преди Коледа, заедно с печатните материали.

 

ДЕКОРИТЕ ще са поне 4. Ще са в мой стил - уютни, с леко винтидж визия и в коледната гама. Ще има бял/светъл декор, външен декор и два други, които все още доизмислям. За най-малките (под 18м.) ще има допълнително декорче. Ще има дни с Дядо Коледа в делнични дни.

 

ЦЕНИТЕ ще са като пакетите за детска и семейна фотосесия (които можете да видите на моя уебсайт тук), ще има и опции с картички, календар и принтове.

 

* За всички предплатили пакет Стандарт или по-горен до 15ти октомври, получавате подарък 4 красиви поздравителни коледни картички, напечатани във формат 10х15 и един фото календар в размер А3, с които да зарадвате вашите близки.

* Към всеки пакет можете да поръчате печатни продукти - картички, календари и/или принтове. Получаването им става на място в студиото, с предварителна уговорка между мен и вас кога ще минете.

* Ще можете да видите картичките и календарите другата седмица.

* Сесиите отново ще са с продължителност между 35-55 минути. Моля да пристигате не повече от 5 минути по-рано и след вашата сесия да излизате възможно най-бързо, за да имам време за оправяне, проветряване и дезинфекция.

* Разполагам с коледни дрешки, но не във всички размери. Моля подгответе ваши тоалети, ще дам насоки в отделен пост.

* В студиото не се влиза с обувки. Можете да си носите наистина добре изчистени такива, които да обуете на място.

* С цялата си любов към животинките, съжалявам, но домашни любимци, които не могат да бъдат гушнати през цялата продължителност на сесията, не могат да вземат участие в сесиите.

* В студиото не се допускат болни лица.

* При влизане в студиото, моля дезинфекцирайте вашите ръце с поставения там дезинфектант.

* Ако дойдете с детска количка, тя ще остане в коридорчето пред студиото. Колички не влизат в самото студио.

Остават броени дни до записването. Ако не сте правили сесия при мен, моля разгледайте снимките от предни години в албумите тук и във Фейсбук, за да добиете представа за стила ми и цялостната атмосфера.

<3 Oчаквам ви, за да се потопим заедно във вълшебството на Коледа <3

bottom of page