Моят малък мъж става на 2

August 8, 2016

Днес моето момченце става на 2! Не мога да повярвам колко бързо минаха тези две години и колко динамично се променя той. Това са няколко кадъра, които успях да му направя докато чаках едно детенце да дойде за фотосесия, а Дани се разхождаше в парка с дядо си (който има заслуга за тези прекрасни, щастливи усмивки).

 

През втората му година, най-честото забавление на Дани бе...да готви :), вероятно от татко си го е видял. Дори и като го взимахме от яслата го намирахме на детската печка да бърка и да върти разни тенджери и тигани. За това вместо cake smash реших да му спретна една тематична готварска фотосесия в студиото. Трябва да отбележа, че както става все по-интересен, моят малък мъж става и все своенравен и по-труден за снимане. Въпреки че готварските неща му привлякоха вниманието и падна игра, тестото, което му бях замесила с идеята да го меси и да се цапа, не му допадна особено. По-голямо удоволствие му достави да в купата с шпатулите и бъркалките, както и да хвърли едно-две яйца (истински! после докато с баща му изчистим студиото от брашно, яйца и тесто се изпотихме :) ).  Това е един кадър от готварската сесия на Даниел. Има още по-сладурски снимки, които се надявам да ми остане време да обработя и да ви покажа.

 

 

Please reload

Featured Posts

Как да се облечем за коледната си сесия

October 9, 2018

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Metallic
Profile-photo-logo.jpg

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; бизнес портрети; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

0877760233

milenuityphotography@gmail.com

http://www.milenagigova.com