За по-стилни семейни фотосесии

August 18, 2016

За успеха на всяка сесия са нужни няколко неща, а именно –позитивна нагласа, добра организация, реални очаквания и стилна визия. В този пост ще акцентирам върху последното.

 

Преди всяка сесия се старая да давам насоки на хората, които ще снимам за това как да подберат тоалетите на членовете от семейството.  Хубаво е да избягвате дрехи с големи картинки, щампи или надписи, защото прекалено разсейват погледа от самите вас. Много шарените дрехи също не са за предпочитане, освен ако не е индивидуална детска сесия.

 

Координирайте цветово тоалетите и аксесоарите на членовете от семейството. Подберете цветова гама, която ви допада. Можете да изберете един основен цвят и друг за акцент или няколко цвята, които да са в хармония и да се допълват.

 

Ако ви липсва вдъхновение или искате идеи, интернет пространството е пълно с примери за фотосесии координирани цветово. Просто потърсете снимки за color coordinated family session.

По-долу съм ви извадила няколко произволни примера:

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Как да се облечем за коледната си сесия

October 9, 2018

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Metallic
Profile-photo-logo.jpg

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; бизнес портрети; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

0877760233

milenuityphotography@gmail.com

http://www.milenagigova.com