top of page

Уикенд с много, много ДИНЯ

Изминалият уикенд беше много уникално изживяване, както за мен, така и за всички дечица и родители, които се снимаха. Оказа се по-лепкаво и мокро отколкото предполагах, но беше много забавно. Тъй като винаги се стремя всяка моя снимка да бъде различна, променях подредбата на реквизитите често. Това се наложи и поради яркия слънчо, който все успяваше да си прокрадне път и да блесне точно, където не трябва. Благодаря от сърце на моя съпруг Боян, който остана без ръце от мъкнене на дини и щайги по няколко пъти на ден, през двата почивни дни, при това с палавия Даниел наоколо. <3

Нямаме много снимки "зад кадър", но в съзнанието ми все изплува един момент - снимам аз и изведнъж с периферното си зрение забелязвам как Даниел тича с големия нож за рязане на Диня, а баща му тича след него да го вземе....Та, все пак, въпреки многото фотосесии този уикенд, може да се каже, че беше и семеен уикенд, от по-нестандартен тип. :):):)

Снимките станаха много и прекрасни. Направо не мога да избера само по 10 от сесия. Реших на първо време, за sneak peek, да обработя по една от сесия. Ето ги по-долу. Останалите поетапно ще качвам в албума във Фейсбук и в галериите на сайта.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page