Децата се променят толкова бързо!

Когато моето детенце беше новородено, вярвайте или не, аз не му направих сесия на новородено, защото татко му се притесни да не го разболея, разстроя или повредя по някакъв начин. :):):) Скоро след това започнахме да го снимаме много. Едва когато седнах да избирам по една снимка от всеки месец от живота му, за да направя с тях декорация за първия му рожден ден, си дадох сметка колко бързо и колко много се е променило моето момченце. И добре, че все пак имах две-три по-качествени снимки от съвсем първите му дни, защото иначе нямаше да има какво да ми напомня за това как точно е изглеждал тогава. Все си мислех, че няма начин да забравя и че всички моменти и образи ще си стоят запечатани в съзнанието ми. Но всъщност не е точно така, когато мъничетата се променят толкова динамично и всеки момент е нов и специален и различен.

За това снимайте вашите деца и въобще цялото семейство, защото и вие също се променяте с децата. Запечатвайте спомените, било то с телефон или професионална техника, за да им се наслаждавате и изживявате и след време. Снимките помагат те да се възвръщат най-точно.  

 

Ето няколко спомена от 6месеца до 2 годинки:

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Как да се облечем за коледната си сесия

October 9, 2018

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Metallic
Profile-photo-logo.jpg

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; бизнес портрети; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

0877760233

milenuityphotography@gmail.com

http://www.milenagigova.com