По-малко е повече!

Повечето хора се чудят как да облекат себе си и децата си за фотосесия. Преди време бях публикувала съвети за координация на цветовете за по-стилна визия. Днес бих искала да ви обърна специално внимание на шарките по дрехите. 

 

Колкото по-изчистен и по малко разноцветен е един тоален, толкова по-добре, когато става въпрос за портретна фотосесия. Това, което трябва да изпъква е самият обект -детенцето, вие, а не това, с което сте облечени. За това, дори и един тоалет да е много симпатичен по принцип и много да ви харесва, то може да е съвсем неподходящ за снимки. 

 

Разбирането, че на фотосесия трябва да се издокарате в най-носите си официални тоалети е погрешно. Примерно, много по-ефектно и красиво ще се получи сесията на вашето детенце ако подберете едно едноцветно панталонче/дънки и най-обикновен чисто бял (или друг цвят) потник, или едноцветна рокличка, ако е момиченце, отколкото новата му ризка на голямо, шарено каре, блузка със Спайдърмен или рокличка на разноцветни цветя. 

 

Когато снимам собственото си дете, в много случаи избирам дори да го съблека до кръста. 

По-семплото е по-добре! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Как да се облечем за коледната си сесия

October 9, 2018

1/6
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Metallic
Profile-photo-logo.jpg

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; бизнес портрети; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

0877760233

milenuityphotography@gmail.com

http://www.milenagigova.com