top of page

Как да се облечем за коледната си сесия

Хубавите емоции са най-важното за успеха на една сесия, но тоалетите също не са маловажни. Ето малко насоки за това как да се облечете за Коледната си сесия при мен тази година. Разгледайте галерията от снимки (свалени са от интернет) за вдъхновение. :)

В декорите са заложени класическите коледни нюанси, за това тоалети в червено, зелено, кафяво, бежово, тъмно синьо, бяло, сиво, биха били най-подходящи. Подберете стилни тоалети. Декорите са достатъчно коледни, т.е. няма нужда вашият тоалет да е с големи коледни картинки и да крещи "КОЛЕДА". Даже не е нужно да е коледен. За момченцата прекрасно би се получило с някакво кафяво, червено и тн. панталонче и едноцветна блузка или ризка с пуловерче/елече (примерно). За момиченцата - дългата едноцветна рокля винаги е печеливш вариант. Бяла/бежова рокля тип ленена/бархетна също ще е страхотно. Прекрасно стоят и дрешки от plaid tartan (много ми е любим). Не съм сигурна как се казва на български този десен, но можете да видите много примери в галерията от снимки, която съм подбрала.

Коледни пижами или просто еднакви за цялото семейство или пуловери е чудесен вариант, особено за декора "Коледна сутрин".

Аз разполагам с определен арсенал от дрешки и аксесоари, коиот сте добре дошли да ползвате. Но е хубаво да подготвите тоалет и вие, защото няма как предварително да преценя дали моите биха станали на вашите дечица. Но с радост бих обсъдила с вас идеите ви за облекло (можете да ми пращате снимки на нещата, които обмисляте).

Вдъхновете се! :) Нямам търпение да започнем!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page