Политика за личните данни

Този сайт използва платформа на Wix и е в съответствие с изискванията на ЕС по отношение на защитата на личните ви данни (GDPR). Уверявавам ви, че личните ви данни и информация са предмет на строга поверителност в съответствие с действащото законодателство.

Защита на личните данни
 
Използвайки сайта, вие разкривате лични данни. Такива данни само се съхраняват и обработват до толкова, колкото е необходимо референция към вас за изпращането на желаната от вас информация - с цел да се свържа с вас. Информацията се съхранява чрез платформа осигурена от Wix.com. 
Сайтът използва cookies, за да може да осигури по-добра услуга за потребителите му - за да мога да се свързвам обратно с вас, когато ми пишете със запитвания. Вие имате право да проверите какви ваши лични данни са събрани, както и да заявите те да бъдат заличени. За целта е нужно да се свържете с мен и да ме уведомите за това ваше желание. 
Личните данни, които се събират, когато ползвате контактната форма на сайта са:
Име
Имейл адрес
IP адрес
Браузър
Операционна система
Употреба на фотографски снимки
Всички изображенията на сайта се използват единствено с цел портфолио и не се предават на трети страни за комерсиални или не комерсиални цели. Когато се снимате при мен, вие се съгласявате с това да ползвам ваши снимки с цел попълване на моето портфолио. Моля вижте раздел Права, правила и насоки за повече информация относно авторско право. 
Фотосесии на новородени
Детски фотосесии
Семейни фотосесии
Фотосесии на бременни
Годежни фотосесии
Сватбени фотосесии
Заснемане кръщене, рожден ден
Заснемане на корпоративни събития
Абитуриентски бал
Лични, модни и будоарни фотосесии
Рекламна фотография
  • Facebook Metallic

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

Profile-photo-logo.jpg

 

Политика за личните данни:

Personal Data