top of page
331678435_1263978350864890_2534029007353193422_n.jpeg

Здравейте,

 

Аз съм Милена Гигова.  Живея в София със своя съпруг и нашите две прекрасни дечица Даниел и Александра, които са моите най-големи музи.

 

Обичам фотографията откакто се помня; зарежда ме с невероятна енергия и ентусиазъм. Всеки, който ме познава, знае как съм, когато съм с фотоапарат в ръка :):). Вие, хората, които заставате пред моя обектив, ме изпълвате с творческо вдъхновение отново и отново, и по тази причина, улавянето на емоции и увековечаването на специални моменти ми доставя такова огромно удоволствие.

 

Избрах да специализирам най-вече в снимане на новородени, дечица, семейства и влюбени хора, защото винаги излъчват прекрасни емоции и сесиите са изпълнени с нежност, веселие и сладки ситуации. Чрез фотографиите си се стремя да запечатам и пресъздам най-истински тези съкровени и толкова лични моменти и чувства на обич и грижа. 

С годините съм преминала през редица специализирани обучения и съм придобила безценен фотографски опит. Също така съм минала инструктаж за безопасност при работа с новородени и първа помощ при инциденти с бебета и малки деца. 

Често ме питат какво е Milenuity (Миленюити). Това е заигравка с моето име и една любима моя английска дума Ingenuity, която означава качеството да си оригинален, изобретателен и интересен. Надявам се освен внимание към детайла и голяма отдаденост, да ви предложа и оригиналност.  

Ще се радвам да бъда вашият фотограф и да запазя вашите спомени по най-красивия и приятен начин! Свържете се с мен за консултация. 

 

 

bottom of page