Здравейте,

 

Аз съм Милена Гигова.  Живея в София със своя съпруг и нашите две прекрасни дечица Даниел и Александра, които са моите най-големи музи.

 

Обичам фотографията откакто се помня; зарежда ме с невероятна енергия и ентусиазъм. Всеки, който ме познава, знае как съм, когато съм с фотоапарат в ръка :):). Вие, хората, които заставате пред моя обектив, ме изпълвате с творческо вдъхновение отново и отново, и по тази причина, улавянето на емоции и увековечаването на специални моменти ми доставя такова огромно удоволствие.

 

Избрах да снимам най-вече дечица, семейства и влюбени хора, защото винаги излъчват прекрасни емоции и сесиите са изпълнени с усмивки, веселие и сладки ситуации. Чрез фотографиите си се стремя да запечатам и пресъздам най-истински тези съкровени и толкова лични моменти и чувства на нежност и обич. 

Често ме питат какво е Milenuity (Миленюити). Това е заигравка с моето име и една любима моя английска дума Ingenuity, която означава качеството да си оригинален, изобретателен и интересен. Надявам се освен внимание към детайла и голяма отдаденост, да ви предложа и оригиналност. 

Ще се радвам да бъда вашият фотограф и да запазя вашите спомени по най-красивия и приятен начин!

 

 

Фотосесии на новородени
Детски фотосесии
Семейни фотосесии
Фотосесии на бременни
Годежни фотосесии
Сватбени фотосесии
Заснемане кръщене, рожден ден
Заснемане на корпоративни събития
Абитуриентски бал
Лични, модни и будоарни фотосесии
Рекламна фотография
  • Facebook Metallic

Бебешки, детски, семейни художествени фотосесии в студио и навън; репортажно заснемане на събития; рекламна фотография

фотограф Милена Гигова, гр. София

Profile-photo-logo.jpg

 

Политика за личните данни:

Personal Data