top of page

Как получавате вашите снимки?

Доста хора се интересуват от това как ще си получат снимките. Всеки фотограф има свой избран начин. Тук съм дала малко повече информация за това как процедирам аз.

Oсвен в качеството си на фотограф, аз също съм била и от другата страна като потребител и като такъв съм желала най-удобния начин за получаване на своите кадри. И тъй като препращане по имейл или теглене на zip-нат файл от дропбокс не ми допадна особено, реших аз самата да предоставя на своите клиенти по-красив и удобен начин да свалят и разглеждат снимките от фотосесиите си при мен.

Доста проучвах какви са опциите и се спрях на една американска платформа Pixieset. Получавате достъп до красива клиентска галерия, от където можете да свалите всички снимки накуп или само избрани от вас кадри, с ПИН код, който аз ви давам. Платформата дава възможност за сваляне в три формата - оригинален размер, среден размер (който пак е с висока резолюция и е достатъчен за копиране в по-малки размери) и малък размер, който е оптимизиран за онлайн ползване и Фейсбук. Освен това, можете да препращате галерията (цялата или само онези кадри, които вие решите) на роднини и приятели.

Много съм доволна от платформата, която избрах за вас и защото разглеждането и избирането на допълнителни кадри от необработените става много лесно, само маркирате със сърчице онези кадри, които ви харесват.

детски семейни бебешки фотосесии детски фотограф София

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page