top of page

Коледна Магия 2023

 

Както повечето от вас знаят, започвам да записвам в 0:00 ч. на 1ви октомври :). 

ЗАПИСВАНЕТО ще е само чрез съобщение във Фейсбук, Инстаграм или през моя уебсайт/на имейл, по ред на получаване. Графикът можете да видите на страниците ми в социалните мрежи             . Записване по телефона няма да е възможно. За да запазите час, моля напишете ми възраст на децата и малки имена, предпочитано време на деня, ден - с без Дядо Коледа, уикенд, телефон за връзка, имейл. Ще се постарая да удовлетворя предпочитанията на всеки, доколкото това е възможно. Моля имайте търпение - получавам огромен брой заявки за записване в рамките на няколко часа. Аз съм една и ми е нужно време да прочета и отговоря на всеки. Молбата ми е, ако избраният от вас час не е свободен и ви предложа алтернативни, да ми потвърждавате възможно най-бързо, за да съм наясно кои часове мога да дам на следващите семейства.

 

СЕСИИТЕ ще са между 5ти ноември и 6ти декември и след това от 5ти до 13ти януари. Всички сесии снимани до 6ти декември ще бъдат предадени преди Коледа. При предплащане на сесия до 10ти октомври получавате 3 кадъра подарък. Ако ползвате привилегии на редовни клиенти, при предплащане получавате 5 допълителни кадъра. 

* Сесиите отново ще са с продължителност между 35-55 минути, в зависимост от избрания пакет. Моля да пристигате не повече от 5 минути по-рано и след вашата сесия да излизате възможно най-бързо, преди вашето време да изтече, за да имам време за оправяне, проветряване и дезинфекция. Благодаря! 

 

ДЕКОРИТЕ ще са в мой стил - уютни, с леко винтидж визия и в коледната гама. Светлият декор тази година ще е голяма кухня. Традиционно ще има външен декор и други, които все още доизмислям. Ще получите информация за декорите и насоки за тоалетите скоро. В края на октомври ще можете и да ги видите. Дните с Дядо Коледа са само в делнични дни и една събота - 11ти ноември. 

 

ЦЕНИТЕ ще са като пакетите за детска и семейна фотосесия (които можете да видите на моя уебсайт тук). 

Сесиите с Дядо Коледа са + 30 лв към избрания пакет. За Mini сесия, можете да се снимате на до 3 декора. За всички останали пакети, можете да се снимате на всички декори. 

* Към всеки пакет можете да поръчате печатни продукти - картички, календари и/или принтове, чиито цени ще бъдат публикувани преди началото на сесиите. Получаването им става на място в студиото, с предварителна уговорка между мен и вас, между 7ми и 22ри декември. 

 

* Разполагам с коледни дрешки, но не във всички размери. Моля подгответе ваши тоалети, ще дам насоки в отделен пост.

* Ако изберете сесия с Дядо Коледа, можете да донесете красиво опакован подарък (не в плик, а в опъковъчна хартия е за предпочитане), който Дядо Коледа да подари на детенцето ви. 

* В студиото не се влиза с обувки. Можете да си носите наистина добре изчистени или нови такива, които да обуете на място.

* С цялата си любов към животинките, съжалявам, но домашни любимци, които не могат да бъдат гушнати през цялата продължителност на сесията, не могат да вземат участие в сесиите.

* В студиото не се допускат болни лица.

* При влизане в студиото, моля дезинфекцирайте вашите ръце с поставения там дезинфектант.

* Ако дойдете с детска количка, тя ще остане в коридорчето пред студиото. Колички не влизат в самото студио.

Остават броени дни до записването. Ако не сте правили сесия при мен, моля разгледайте снимките от предни години в албумите тук и във Фейсбук, за да добиете представа за стила ми и цялостната атмосфера.

<3 Oчаквам ви, за да се потопим заедно във вълшебството на Коледа <3

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page