top of page

Cake Smash фотосесии и млечна вана

CakeSmashCollageIva.jpg
CakeSmashCollageElena.jpg
CakeSmashCollage-Bobi1.jpg
CakeSmashCollage-Ema.jpg

Какво е Cake Smash?

Това са едни много са забавни сесии за отбелязване на празника на вашето пораснало бебе, където то буквално има възможността да разбие своята торта и да се позабавлява на макс. Бебоците мажат, пробват и правят най-сладурски физиономии. Подходящи са за 1ви и 2ри рожден ден, но също са много оригинални и за юбилеи като 30 годишнина или защо пък не за годишнина от сватбата. Млечните вани пък са супер за седящи бебоци над 6м.

Освен с торта, тези сесии могат да се реализират и с други вкуснотии като купа със спагети със сос, плодове (ядодов, динен, кайсиев смаш), брашно и тесто и др. Млечната вана може да е както с цветя, така и с ягоди или друг плод.

Заедно ще обсъдим и изготвим цялостната визия за сесията на вашето детенце. Подготвям за вас специален, индивидуален декор. В декорацията са включени до 20 балона (като не е задължително визията да е с балони!). При желание за по-комплексна декорация или балони с хелий, те се заплащат допълнително. Можете да ги поръчате и донесете вие. Желателно е да обсъдим визията възможно по-рано, за да имаме достатъчно време за подготовка на реализацията и. Мога да ви съдействам при поръчката на тортата.

CakeSmashCollage-Nora.jpg
3S8A5356leya-web.jpg
bottom of page