top of page

Бъдете хитри, когато те са трудни за снимане

Много често, когато проходят, пооткрият околния свят и това, че могат и те да командват парада, малчовците стават доста трудни за снимане. Те са или много бързи и в постоянно движение или, както от известно време и моят собствен палавник, проявяват характер и само като усетят, че ще ги снимате и се обръщат на другата страна. Моят Даниел, от най-прекрасния позиращ и усмихнат до ушите модел, се превърна в най-големия саботьор на фотосесии в момента, в който навърши 2. :):)

Познато ли ви е?

За това, най-хитрото, което можете да направите, за да получите успешните, безценни снимки, е 1) да го накарате да се спре на едно място и 2) да остане в добро настроение и да не се усети, че го снимате. Как да стане това? Помислете какво обича да прави и какво го забавлява и му го дайте - Локви? Нека скача! Няма по-голям кеф...; рисуване (по-скоро мажене), купете му един комплект миещи се боички и скицник и го оставете да твори; проявява интерес към готвенето - организирайте едно месене на тесто върху масата - брашно, яйца, цапане и месене - голям кеф.

Когато децата истински се забавляват, тогава стават няй-хубавите и искрени снимки. И най-ценните, според мен.

Ако имате идеи и за сесиите ви при мен, с радост ще обсъдим тяхното реализиране.

Желая ви прекрасен уикенд. Възползвайте се от всяка възможна минута да прекарате ценни мигове със своите деца (а и защо не да запечатате някои от тях във снимки), те растат толкова бързо и така се радват, когато си играем с тях <3.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Все още няма етикети.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page